A l’Estació de Xerta, apostem per les bicicletes elèctriques per tal d’oferir-vos una experiència única, ja que gràcies a l’ajuda al pedaleig no haureu de preocupar-vos de res que no sigui gaudir del paisatge de les nostres rutes.

Una bicicleta elèctrica és una bicicleta convencional equipada amb un motor elèctric auxiliar. La bateria aporta energia al motor i aquest s’activa per donar ajuda al pedaleig, aquesta assistència elèctrica s’acciona única i exclusivament mitjançant el pedaleig del ciclista. Per aquest motiu les bicicletes elèctriques també són conegudes com bicicletes de pedaleig assistit o pedelec. Al manillar de la bicicleta hi ha un display des d’on el ciclista pot decidir el nivell d’ajuda que vol accionar. A Europa el motor no pot superar els 250W de potència n’hi pot assistir més enllà dels 25 km/h, tot i que es pot circular més ràpid si el ciclista segueix pedalant sense ajuda.

Totes les nostres bicicletes elèctriques són de pedaleig assistit, la bicicleta elèctrica per excel·lència i la tipologia més comuna així com l’única que es considera legalment una bicicleta a tots els efectes. Pot anar per carrils bici, per pistes forestals, no requereix matrícula, no paga impost de circulació, no requereix carnet de conduir n’hi assegurança obligatòria.

Contacta'ns