Al llarg del recorregut per la Via Verda de la Val de Zafán, descobrirem les antigues estacions, nombrosos túnels, viaductes, els engorjats del riu Canaletes – afluent de l’Ebre-,  el Santuari de la Fontcalda, arribant al riu Ebre on veureu l’Assut de Xerta, seguint el curs el riu Ebre,  fins arribar al poble i l’Estació de Xerta.

Descompte del 12% temporada baixa. Des de l’Octubre fins a finals d’Abril (Excepte caps de setmana, ponts i festius. No acumulable a altres promocions. Cal reservar amb antelació.)

DESCRIPCIÓ

Arribarem en autocar a l’antiga estació d’Horta de Sant Joan, des d’on agafarem les bicicletesi iniciarem la ruta guiada per la Via verda, per on descobrirem les antigues estacions, nombrosos túnels, viaductes, els engorjats del riu Canaletes – afluent de l’Ebre-,  el Santuari de la Fontcalda; arribant al riu Ebre on veurem l’Assut de Xerta, seguint el curs del riu Ebre, arribarem al poble i l’Estació de Xerta-Centre d’Interpretació del Riu on finalitzarem la ruta per després anar a dinar.

ARRIBADA

Estació de Xerta-Centre d’Interpretació del Riu

DISTÀNCIA 33 km (de baixada)
INCLOU

Bicicleta

Casc

Monitor d’assistència tècnica i Monitor guia

OPCIÓNS
  • VIA VERDA + DINAR
  • VIA VERDA + CENTRE INTERPRETACIÓ RIU + DINAR

RECOMANACIONS
  • Roba i calçat còmode
  • Llanterna

*Per a més informació i tarifes consulteu-nos a info@localhost/estacioxerta o al 644 450 105 

terraAlta-03

via-verda-baix-ebre-terra-alta
via-verda-baix-ebre-terra-alta